ΗΜΙΣΥΜΠΑΓΗ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΚΛΑΡΚ

Ο ιταλικός όμιλος Marangoni είναι διεθνώς αναγνωρισμένος στον κλάδο των ελαστικών για περισσότερα από 60 χρόνια, πιστοποιημένος με τα διεθνή πρότυπα ποιότητας ISO.
Τα ελαστικά Marangoni είναι κατασκευασμένα με υψηλής ποιότητας υλικά, έχοντας ως αποτέλεσμα την επιμήκυνση του χρόνου ζωής του ελαστικού, την μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και την υ...

Ο ιταλικός όμιλος Marangoni είναι διεθνώς αναγνωρισμένος στον κλάδο των ελαστικών για περισσότερα από 60 χρόνια, πιστοποιημένος με τα διεθνή πρότυπα ποιότητας ISO.
Τα ελαστικά Marangoni είναι κατασκευασμένα με υψηλής ποιότητας υλικά, έχοντας ως αποτέλεσμα την επιμήκυνση του χρόνου ζωής του ελαστικού, την μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και την υψηλή αποδοτικότητα των ανυψωτικών μηχανημάτων βαρέως τύπου.
Είναι τα μοναδικά ελαστικά τεσσάρων (4) στρώσεων που προσφέρουν ασφάλεια, σταθερότητα, άνεση και μεγάλη διάρκεια.

  • Στρώση 1η : Τα μεταλλικά δακτυλίδια στο εσωτερικό του ελαστικού εξασφαλίζουν τέλεια ένωση με την ζάντα προσφέροντας σταθερότητα.
  • Στρώση 2η : Το εξαιρετικά σκληρό υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένη αυτή η στρώση, μειώνει τις παραμορφώσεις, απορροφά τους κραδασμούς και αποτρέπει το ελαστικό να βγει από την ζάντα.
  • Στρώση 3η : Μειώνει την αντίσταση κύλισης, άρα και την θερμοκρασία λειτουργίας του ελαστικού με αποτέλεσμα την χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.
  • Στρώση 4η : το εξωτερικό πέλμα του ελαστικού είναι από ανθεκτικό υλικό με ιδιαίτερη αντοχή σε φθορές, χτυπήματα και αιχμηρά αντικείμενα ενώ προσδίδει εξαιρετικό κράτημα ακόμα και σε ολισθηρές επιφάνειες.
Περισσότερα
ΗΜΙΣΥΜΠΑΓΗ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΚΛΑΡΚ
Ενεργά φίλτρα:
  • No selected filters
Διάσταση Ελαστικού
Προφίλ Ελαστικού
Διάσταση Ζάντας

ΗΜΙΣΥΜΠΑΓΗ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΚΛΑΡΚ Υπάρχουν 18 προϊόντα.

Προβάλλονται 1 - 12 από 18 αντικείμενα

Ημισυμπαγή ελαστικά για κλαρκ για την μέγιστη απορρόφηση κραδασμών του μηχανήματος σας. Κατάλληλο για τις πιο δύσκολες συνθήκες εργασίας.Με την ποιότητα του ιταλικού οίκου Marangoni:

Ελαστικά για κλαρκ τεσσάρων στρώσεων για την μέγιστη απορρόφηση κραδασμών του μηχανήματος σας. Κατάλληλο για τις πιο δύσκολες συνθήκες εργασίας. Εφαρμογή:Με την ποιότητα του Ιταλικού οίκου Marangoni:

Μεγάλη διάρκεια ζωής Χρήση για απαιτητικές εφαρμογές με υψηλή αξιοπιστία. Οδηγική άνεση & μέγιστη απορρόφηση κραδασμών Μέγιστη πρόσφυση

Προβάλλονται 1 - 12 από 18 αντικείμενα