ΕΛΑΣΤΙΚΑ MARANGONI

H εταιρεία Marangoni είναι μία από τις καλύτερες παγκοσμίως στον χώρο των ελαστικών ανυψωτικών μηχανημάτων

Τα βιομηχανικά ελαστικά MARANGONI ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ για όσους θέλουν μέγιστη απόδοση και ελάχιστη φθορά. Στον βιομηχανικό κλάδο ο χρόνος είναι κρίσιμος. Η συνεχής και εκτεταμένη χρήση χωρίς διακοπή λειτουργίας του μηχανήματος για συντήρη...

H εταιρεία Marangoni είναι μία από τις καλύτερες παγκοσμίως στον χώρο των ελαστικών ανυψωτικών μηχανημάτων

Τα βιομηχανικά ελαστικά MARANGONI ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ για όσους θέλουν μέγιστη απόδοση και ελάχιστη φθορά. Στον βιομηχανικό κλάδο ο χρόνος είναι κρίσιμος. Η συνεχής και εκτεταμένη χρήση χωρίς διακοπή λειτουργίας του μηχανήματος για συντήρηση, αποτελεί κρίσιμη εξοικονόμηση χρόνου. Αυτό το σημαντικό πλεονέκτημα σε συνδυασμό με τα υψηλής ποιότητας υλικά και τις πρώτες ύλες, επεκτείνουν τη διάρκεια ζωής του ελαστικού και επιτρέπει την επίτευξη ενός άλλου βασικού αποτελέσματος: την μείωση του κόστους. Η μεγάλη γκάμα των προϊόντων MARANGONI INDUSTRIAL TIRES είναι σε θέση να ικανοποιήσει όλες τις απαιτήσεις όσον αφορά την αξιοπιστία, την απόδοση και την ασφάλεια. Εγγυημένη απόδοση για μακροπρόθεσμη επένδυση.

Συμπαγή, πνευστά, press on ελαστικά καλύπτουν όλες τις βιομηχανικές εφαρμογές όπως μηχανήματα αντιβάρου (κλαρκ), φορτωτές, τσάπες, τηλεσκοπικούς γερανούς, καρότσια μεταφοράς, τρέϊλερ, κα.

Ο ιταλικός όμιλος Marangoni είναι διεθνώς αναγνωρισμένος στον κλάδο των ελαστικών για περισσότερα από 60 χρόνια, πιστοποιημένος με τα διεθνή πρότυπα ποιότητας ISO.

Τα ελαστικά Marangoni είναι κατασκευασμένα με υψηλής ποιότητας υλικά, έχοντας ως αποτέλεσμα την επιμήκυνση του χρόνου ζωής του ελαστικού, την μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και την υψηλή αποδοτικότητα των ανυψωτικών μηχανημάτων βαρέως τύπου..

Περισσότερα
ΕΛΑΣΤΙΚΑ MARANGONI
Ενεργά φίλτρα:
  • No selected filters
Διάσταση Ελαστικού
Προφίλ Ελαστικού
Διάσταση Ζάντας

ΕΛΑΣΤΙΚΑ MARANGONI  Υπάρχουν 15 προϊόντα.

Προβάλλονται 1 - 12 από 15 αντικείμενα
Προβάλλονται 1 - 12 από 15 αντικείμενα